Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog geen aanhouding geweldsincident Rilland

Toegevoegd: 25-03-2023, 10.06 uur
Voor het incident is nog altijd niemand opgepakt.
Voor het incident is nog altijd niemand opgepakt.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

RILLAND - Aan het geweldsincident waarbij vannacht in Rilland iemand gewond raakte, ging volgens de politie een ruzie vooraf. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. Er is ook nog altijd geen verdachte aangehouden.


De politie kreeg omstreeks 02.45 uur de melding van een steekpartij bij een wooncomplex aan de Hoofdweg in Rilland. Volgens de politie raakte het slachtoffer, een 42-jarige man uit Rilland, gewond bij een ruzie. Waar vannacht werd gesproken over een steekpartij, noemt de politie het incident nu een mishandeling. De politie doet echter nog verder onderzoek naar wat er precies is voorgevallen.

De gewonde man is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Hij is daar verder behandeld. Agenten stelden ter plekke een onderzoek in en spraken met getuigen. Ook vanochtend was er nog geen verdachte aangehouden.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren