Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Gewonden bij botsing op kruising Hulst

Toegevoegd: 25-03-2023, 12.32 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een botsing tussen twee personenauto's op een kruising in Hulst zijn zaterdag aan het einde van de ochtend meerdere personen gewond geraakt. Er ontstond ook de nodige materiële schade.


Het ongeluk gebeurde rond 11.10 uur op de kruising van de Grote Kreekweg (N690), de Rondweg Hulst (N290) en De Verrekijker. Eén van de voertuigen kwam vanaf De Verrekijker, de andere auto reed over de N290. Vermoedelijk is één van de voertuigen door rood gereden of is onverwachts afgeslagen want het kruispunt is voorzien van verkeerslichten.

Ambulancemedewerkers hebben zich over de betrokkenen ontfermd. Zeker twee personen zouden naar het ziekenhuis zijn gebracht. De beide personenauto's, waarvan er één een Belgisch kenteken had, liepen bij de aanrijding de nodige schade op. De voertuigen moesten alletwee worden getakeld. Bergingsbedrijf Kuzee nam deze klus op zich.

Vanwege de botsing moest een deel van het kruispunt tijdelijk afgezet worden. De politie werkte hierbij samen met de wegbeheerder, de provincie Zeeland. Hierdoor waren bepaalde verkeersstromen niet meer mogelijk en moesten omleidingsroutes worden gevolgd. Even na 12.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chan (26-3-2023 om 15:51)
Het "GekLuNgEl" in het verkeer wordt niet "met de dag" erger Jaap, er wordt gewoon veel bericht van gedaan... Hoeveel mensen gaan er per dag wel niet op pad met hun auto? Heel wat, dus een dag zonder ongelukken is vrijwel onmogelijk. Wellicht dat het in "uw tijd" nog wel kon; toen er misschien een iemand op 't dorp een auto had, die max 20 km per uur kon rijden... Typisch weer zon opmerking waar niet verder over nagedacht is...
van c (26-3-2023 om 14:09)
Vast weer een misverstand met de stoplichten. Das het gevaar met Belgische automobilisten hier. Die zien rechtdoor groen en moeten afslaan en rijden dan rood. Gaat vaak maar net goed !!
Jaap (25-3-2023 om 16:03)
Het geklungel in het verkeer wordt met de dag erger in Zeeland, zodra de dag begonnen is staat HV Zeeland er al weer vol mee.
Cookie-instellingen beheren