Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 44 km

Gewonden bij botsing op kruising Hulst

Toegevoegd: 25-03-2023, 12.32 uur
Foto 7 van 12

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chan (26-3-2023 om 15:51)
Het "GekLuNgEl" in het verkeer wordt niet "met de dag" erger Jaap, er wordt gewoon veel bericht van gedaan... Hoeveel mensen gaan er per dag wel niet op pad met hun auto? Heel wat, dus een dag zonder ongelukken is vrijwel onmogelijk. Wellicht dat het in "uw tijd" nog wel kon; toen er misschien een iemand op 't dorp een auto had, die max 20 km per uur kon rijden... Typisch weer zon opmerking waar niet verder over nagedacht is...
van c (26-3-2023 om 14:09)
Vast weer een misverstand met de stoplichten. Das het gevaar met Belgische automobilisten hier. Die zien rechtdoor groen en moeten afslaan en rijden dan rood. Gaat vaak maar net goed !!
Jaap (25-3-2023 om 16:03)
Het geklungel in het verkeer wordt met de dag erger in Zeeland, zodra de dag begonnen is staat HV Zeeland er al weer vol mee.
Cookie-instellingen beheren