Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde en schade bij botsing op A58 Waarde

Toegevoegd: 25-03-2023, 22.46 uur
Gewonde en schade bij botsing op A58 Waarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - Bij een botsing tussen twee voertuigen op de A58 ter hoogte van Waarde is zaterdagavond één persoon gewond geraakt. Er ontstond ook materiële schade.


De personenauto's kwamen rond 21.10 uur met elkaar in botsing op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Dat gebeurde tussen het viaduct over de Oude Rijksweg en verzorgingsplaats Voetpomp. Een ambulanceteam heeft de betrokkenen nagekeken. Volgens de politie is één persoon ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de twee beschadigde auto’s getakeld. Rijkswaterstaat zette tijdelijk één rijstrook af. Rond 21.45 uur was de weg weer helemaal vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren