Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boom waait om en verspert de weg in Oostkapelle

Toegevoegd: 26-03-2023, 17.44 uur
De brandweer heeft het pad weer vrijgemaakt.
De brandweer heeft het pad weer vrijgemaakt.
© Foto: Brandweer Oostkapelle
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - De brandweer van Oostkapelle is zaterdag uitgerukt nadat door de harde wind een boom was omgevallen en een pad versperd was geraakt.


De boom bij de vijver achter de Halve Maanstraat werd kennelijk door een dusdanig harde windvlaag gegrepen dat deze omviel en op het Sprengerpad belandde. De brandweer heeft de doorgang weer vijrgemaakt en de gemeente geïnformeerd over de situatie.

Het KNMI had voor een deel van de dag code geel afgekondigd. Tot grote problemen leidde de harde wind overigens niet. Wel waren er ook op twee andere plaatsen meldingen van stormschades. In Middelburg raakte rond 14.40 uur een grote tak los bij een boom aan het Wijdauplantsoen. In Goes werd rond 16.00 uur een stormschade gemeld bij het Zevenbladhof.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren