Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier keer te veel alcohol op: Rijbewijs ingenomen

Toegevoegd: 26-03-2023, 21.28 uur
Vier keer te veel alcohol op: Rijbewijs ingenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Politieagenten hebben zondagavond in Terneuzen het rijbewijs ingenomen van een weggebruiker die onder invloed van alcohol bleek te hebben gereden.


De agenten constateerden op straat aan de hand van een blaastest dat de persoon vermoedelijk te veel alcohol had gesronken. Om deze reden werd de persoon overgebracht naar het politiebureau. Hier werd een ademanalyse afgenomen. Deze wees uit dat de weggebruiker flink wat meer had gedronken dan toegestaan.

Waar de limiet ligt op 220 Ug/l, blies de weggebruiker in kwestie een waarde van 930 Ug/l. “Dit betekent vier keer te veel en een invordering van het rijbewijs”, zo meldt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Binnenstad (27-3-2023 om 23:05)
Antwoord weer klaar, ik lees nergens welke nationaliteit deze bestuurder had...@ goed bezig..
Jtg (27-3-2023 om 16:00)
Correct @Bram vooral die Oostbloklanden die lusten er wel pap van die nemen geen glaasje maar gelijk de hele fles, lees 4X toegestane hoeveelheid laatst iemand 9X limiet dan ben je oprecht levensmuuu
bram goeree (27-3-2023 om 11:51)
prima actie .je leest de laatste tijd weer veel te veel over dronken bestuurders .dit zijn potentiële moordenaars op de weg
Cookie-instellingen beheren