Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scholiere en automobilist botsen in Goes

Toegevoegd: 27-03-2023, 16.14 uur
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Een scholiere is maandagmiddag in Goes door een medewerker van de ambulancedienst onderzocht nadat zij in aanrijding was gekomen met een personenauto. Niemand bleek gewond te zijn geraakt.


Het meisje kwam omstreeks 15.35 uur ter hoogte van de bushalte aan de Middelburgsestraat in Goes met een personenauto in botsing. Het meisje reed op haar fiets ten tijde van het ongeval. De politie en een rapid responder van de ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De medewerker van de ambulancedienst heeft het meisje onderzocht. Ze bleek niet gewond te zijn geraakt. De politie heeft beide betrokkenen gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (28-3-2023 om 11:24)
@Adam Nee hoor, niet-wielrenners mogen dat wel maar voor wel-wielrenners is geen boete hoog genoeg.
Adam (28-3-2023 om 09:43)
Dat is dan 69 euro boete voor het meisje neem ik aan? Gezien de boete van de wielrenner die in Middelburg ook op een weg fietste waar dat niet was toegestaan lijkt me dat dan het correcte bedrag.
Cookie-instellingen beheren