Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Verkeersruzie loopt uit op openlijke geweldspleging in Vlissingen

Toegevoegd: 28-03-2023, 10.10 uur
Verkeersruzie loopt uit op openlijke geweldspleging in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft maandag twee mannen (25,28) uit de gemeente Borsele aangehouden voor openlijke geweldspleging dat eerder op de dag had plaatsgevonden op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen.


De mannen hadden rond 17.40 uur een andere automobilist mishandeld. De politie vermoed dat er voorafgaand aan het incident een verkeersconflict had plaatsgevonden. Het slachtoffer maakte een handbeweging naar de twee verdachten. Deze stapten echter uit en sloegen het slachtoffer dat nog in zijn auto zat. Het slachtoffer raakte gewond en zijn bril en kunstgebit sneuvelden. De beide mannen vluchtten.

Getuigen hadden het incident gefilmd en lichtten de politie in. Deze beelden zijn overgedragen aan de politie. Hiermee kon de politie het kenteken doorgeven aan alle dienstdoende eenheden. Het slachtoffer deed aangifte.

De auto van de verdachten werd rond middernacht aangetroffen in Tilburg. De twee mannen zijn aangehouden als verdachte van openlijke geweldspleging. Bij hun aanhouding werd een geldbedrag in beslag genomen. Volgens de politie zal dit geld mogelijk worden gebruikt als schadevergoeding voor het slachtoffer. Daarnaast werd er een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. Ook reden de heren in een auto die niet verzekerd was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (28-3-2023 om 19:00)
Wauw weer een Topactie , van de Pliiesie Respect?????!!!!!
Mijn mening (28-3-2023 om 18:31)
Helemaal met jaap eens dit voetvolk mag van mij even aan de krachtstroom.
John (28-3-2023 om 15:50)
Mee eens Jaap
Henk (28-3-2023 om 15:09)
Johan die man gebaarde alleen maar.dat die gasten rustig moesten doen omdat ze als n gek reden
Emergo (28-3-2023 om 14:59)
@Jaap Lynchen deed de KKK in Amerika. Laten we minimaal proberen beschaafd te blijven.
Mosselman (28-3-2023 om 13:30)
Dit geld gebruiken als schadevergoeding?? Misschien wel drugsgeld… Laat ze dit maar via een rekening doen. Zodat het eerder zuurverdiend loon word..
Cookie-instellingen beheren