Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine overtredingen waargenomen bij integrale controle Middelburg

Toegevoegd: 28-03-2023, 14.13 uur
Kleine overtredingen waargenomen bij integrale controle Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een integrale controle op het bedrijventerrein Arnestein in Middelburg zijn een aantal zaken aan het licht gekomen. Diverse instanties gaan hiermee aan de slag.


De controle werd gisteren gehouden bij een aantal bedrijven en locaties op het Middelburgse bedrijventerrein. De controle was gericht op naleving van de geldende wet- en regelgeving en het aanpakken van ondermijnende criminaliteit. Aan de controle werkten de gemeente, politie, Belastingdienst en Orionis Walcheren mee.

 Twee bedrijven hadden geen milieumelding bij de gemeente gedaan en doen dit alsnog. Daarnaast zijn er bij een aantal bedrijven kleinere milieuovertredingen waargenomen. Bij twee locaties waren de brandblussers niet gekeurd. Er werden twee aanhangwagens in beslag genomen omdat deze niet geregistreerd waren en er moest er één zelfs al gesloopt zijn.Orionis gaat onderzoek doen naar mogelijke inkomsten van iemand met een uitkering. En een van de eigenaren van een locatie bleek nog een openstaande gemeentelijke belastingschuld te hebben, zo laat de gemeente weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren