Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Schade bij botsing Deltaweg Wilhelminadorp

Toegevoegd: 29-03-2023, 19.13 uur
Beide voertuigen moesten worden getakeld.
Beide voertuigen moesten worden getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een aanrijding op de Deltaweg (N256) zijn woensdag aan het begin van de avond ter hoogte van Wilhelminadorp twee voertuigen beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.


Een Fiat Punto met Roemeens kenteken reed rond 18.15 uur achterop een Nederlandse Peugeot. De beide bestuurders werden door ambulancemedewerkers nagekeken maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Wel moesten beide voertuigen worden getakeld. Bergingsbedrijf De Moor nam deze taak op zich.

De politie zette samen met een medewerker van de provincie één rijstrook af. Rond 19.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (2-4-2023 om 11:13)
[email protected] Juist mensen zo als jij veroorzaken ongelukken, menen dat alleen zij kunnen auto rijden.
Arthur (31-3-2023 om 07:04)
Als er zo'n kruiper voor mij zit haal ik gewoon in, ik ga me niet ergeren aan een oelewapper die sloom rijdt omdat brandstof zo duur is.
Emergo (30-3-2023 om 11:35)
@Johan Het leidt misschien niet tot het voorkomen van een ongeval alleen de gevolgen, fysiek en materieel, zijn minder.
Taxi chauffeur (30-3-2023 om 11:09)
Ik rij 4x per dag over deze weg s’morgens rijden er veel zonder licht en veel te hard en maar remmen voor je voorganger hou gewoon afstand dan hoef je zo te remmen , en s’middags heb je er die rijden hoog uit 60 km en maar rond kijken en weer remmen er reed er gisteren 1 voor me met 70km van Goes tot Zierikzee ik denk dat hij wel 20x geremd heeft voor niks daar wordt je toch fox wild van.
Johan (30-3-2023 om 10:23)
Op de foto's met de bergingsauto zie je op de achtergrond prominent een enorme flitspaal staan. Nu lees en hoor je vaak dat langzaam rijden en handhaven van de snelheid leidt tot veilig verkeer en het voorkomen van ongevallen. Hoe lager de snelheid en hoe hoger de boetes, hoe veiliger het allemaal wordt.... Zie hier een duidelijk voorbeeld dat het handhaven van een lage maximum snelheid niet leidt tot het voorkomen van een ongeval!
Elly Boone (30-3-2023 om 09:59)
Die weg is NIET gevaarlijk. Inderdaad: afstand houden en dat gebeurt veel te weinig. En natuurlijk 80 rijden!
Cookie-instellingen beheren