Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 82 km

Gewonde bij bijtincident met hond Oost-Souburg

Toegevoegd: 29-03-2023, 22.23 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is woensdagavond iemand gewond geraakt bij een bijtincident met een hond. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer werd rond 21.15 uur gebeten in of bij een woning aan de Berkenstraat. Nadat al snel twee ambulanceteams waren opgeroepen, werd binnen enkele minuten ook een traumahelikopter opgeroepen. De komst hiervan werd echter ook al snel weer afgeblazen toen bleek dat hulp van het traumateam niet nodig was.

Na de melding kwamen verschillende politie-eenheden ter plekke. Ook een hondengeleider kwam naar Oost-Souburg. De gewonde is door ambulancemedewerkers weggebracht. Over de ernst van het letsel van het slachtoffer is nog niets bekend. De politie heeft wel bevestigd dat sprake was van een bijtincident. Verdere details zijn nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kathleen (30-3-2023 om 21:48)
Het kan ook zijn dat de hond misschien een tumor had of pijn of bang. Hoef niet perse aan de baas of bazin te liggen. En deze soort honden hebben zo wie zo een slechte naam. Door die gekke mensen die nu of verleden die honden gebruiken voor de vecht. En ja natuurlijk is het kut voor de hond
wim (30-3-2023 om 21:32)
het ligt altijd aan de baas een hond bijt niet zomaar ,maar de hond is altijd de pineut jammer genoeg,heel veel sterkte toegewenst
Pieter (30-3-2023 om 18:09)
Het is niet het eerste bijtincident en zal ook niet het laatste bijtincident zijn. Enkele maanden terug liep ik in de trein van het toilet terug naar mijn zitplaats. Beet er ook een pitbull/stafford in mijn been. Later naar de huisarts voor tetanusprik en antibiotica. Het komt dus nog geregeld voor dat een hond bijt zonder enig aanleiding. Sommige honden zijn niet te vertrouwen.
Ik (30-3-2023 om 15:41)
Ja Loesie ik geef je helemaal gelijk. Een hond bijt z,n eigen baas niet zomaar. Want het was z,n eigen baas. Zoveelste hond die afgemaakt is. Als een hond vrolijk met veel inspanning is opgevoed en er verstand van heeft gebeurt zoiets maar zelden. Ja als een dier héél veel pijn heeft( of is gedaan) dan zeg ik terecht. Dat hij dan aanvalt.
wim (30-3-2023 om 14:38)
wat is er nu met de hond gebeurd,het dier is altijd de schuldige ,we weten niet wat er is gebeurd ik wens de gebetene veel beterschap toe en hoop dat het met de hond ook goed gaat
Johan (30-3-2023 om 11:11)
Een dag per jaar kun je een hond vertrouwen. Je weet helaas nooit welke dag.....
Cookie-instellingen beheren