Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onwelwording leidt tot vondst hennepkwekerij Axel

Toegevoegd: 30-03-2023, 10.24 uur
Onwelwording leidt tot vondst hennepkwekerij Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Nadat woensdagavond in Axel iemand onwel was geworden, is in een pand een wietkwekerij ontdekt. De politie heeft één persoon aangehouden als verdachte.


Volgens de politie kwam rond 22.45 uur een paniektelefoontje binnen over een onwel geworden persoon in een pand aan de Julianastraat. Politie en ambulance spoedden zich naar het pand. In de tuin van het perceel bleek een man te liggen. Terwijl ambulancemedewerkers zich over de man ontfermden, zochten politieagenten uit wat er gebeurd was.

In het pand troffen de agenten even later in totaal vijf kweekruimtes aan met daarin tientallen hennepplanten. Een andere man die op dat moment aanwezig was in het pand, werd aangehouden. Deze 49-jarige man uit Vlissingen is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een zeeuw (30-3-2023 om 13:12)
Boontje komt om ze loontje hahaha ken beter gaan werken jonguuu
Cookie-instellingen beheren