Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Auto op z’n kant na aanrijding in Vlissingen

Toegevoegd: 30-03-2023, 15.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een personenauto is donderdagmiddag op zijn kant terecht gekomen bij een aanrijding op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen. Niemand raakte gewond.


Tussen twee personenauto’s ontstond omstreeks 14.25 uur een botsing op de kruising met de Prins Hendrikweg. Zoals gezegd belandde één van de voertuigen hierdoor op zijn kant. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar geen van de betrokkenen hoefde naar het ziekenhuis gebracht te worden.

De beide auto’s raakten beschadigd. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de voertuigen getakeld. Vanwege het ongeluk was het verkeer een tijdje gestremd. De politie zette de ongevalocatie tijdelijk af.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cq (31-3-2023 om 18:46)
Ik denk dat ik maar eens een hummer ga aanschaffen. Als er dan een op klapt heb ik misschien nog kans? Dat ik er licht gewond ….hoop ik van af kom.Want met die mobiele zombies, onder invloed tegenwoordig lijken wel zelfmoord pogingen?
@Loes (31-3-2023 om 09:43)
Ah, fijn dat u ter plaatste was om de Technische Recherche te ondersteunen met uw expertise.
Loes (31-3-2023 om 05:53)
En weer gevlogen even snel want ik heb haast. Vliegen in en door de bocht even gauw voorpiepen en jaaa weer 1 op z.n gat.
Cookie-instellingen beheren