Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Auto botst op verkeerspaal in Vlissingen

Toegevoegd: 30-03-2023, 19.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De bestuurder van een personenauto is donderdag aan het einde van de middag met zijn voertuig tegen een verkeerspaal gereden bij een kruising in Vlissingen.


De automobilist reed rond 17.45 uur vermoedelijk vanaf de Gerbrandystraat de kruising met de Koudekerkseweg en de Sloeweg op toen het misging. De politie en de ambulancedienst kwamen ter plekke en de ambulancemedewerkers hebben de bestuurder weggebracht.

De personenauto liep schade op aan de voorzijde en is getakeld door een berger van Kuzee. Het overige verkeer ondervond slechts lichte hinder van het incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (31-3-2023 om 07:06)
Dat is niet echt snugger.
Kees (31-3-2023 om 05:50)
Dan sta je voor paal, begrijpen vele niet dat je met auto rijden bezig moet zijn. Aan de schade heb je niet veel aan lijkt mij.
Cookie-instellingen beheren