Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Verdachte bindt in na dreigen met stroomstootwapen

Toegevoegd: 31-03-2023, 08.09 uur
Verdachte bindt in na dreigen met stroomstootwapen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Politieagenten hebben zich donderdagavond genoodzaakt gezien met hun stroomstootwapen te dreigen om een verdachte rustig te krijgen. Dreigen met het wapen bleek voldoende, het daadwerkelijk gebruiken was gelukkig niet nodig.


De agenten van het politieteam Oosterscheldebekken waren naar de verdachte gegaan omdat deze nog zeven dagen celstraf moest uitzitten. "Wat een meewerkende verdachte bleek te zijn, werd al snel anders. Uit het niets viel hij ons aan waarbij we genoodzaakt waren om te dreigen met het stroomstootwapen", zo vertelt de politie.

Nadat was gedreigd met de taser, kon de verdachte alsnog zonder verzet worden ingerekend. Hij zit nu de openstaande celstraf uit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (31-3-2023 om 21:07)
Zet die 7 dagen cel voorlopig om in 7 weken.
Johan (31-3-2023 om 13:08)
met dergelijke heethoofden moet de politie geen compassie hebben
Jaap (31-3-2023 om 11:27)
Triest dat een ooit relatief veilige provincie als Zeeland zo vervuild is met allerlei soorten uitschot, het gaat steeds meer de kant op van de Randstad en Brabant.
Arthur (31-3-2023 om 08:38)
Altijd bijzonder dat iemand die een straf moet uitzitten gewoon nog vrij rond kan lopen.
Cookie-instellingen beheren