Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld op bypass Deltaweg Kats

Toegevoegd: 31-03-2023, 12.19 uur - Update: 15-05-2023, 15.14 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Op de bypass van de Deltaweg (N256) bij de Zandkreeksluis in Kats is aan het einde van de ochtend een vrachtwagen met mest gekanteld. Vanwege het ongeluk is de bypass in beide richtingen afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 11.25 uur toen de tankwagen vanaf de ophaalbrug kwam en de bocht nam aan de zuidzijde van de bypass. De chauffeur van de vrachtwagen raakte gewond en is door ambulancemedewerkers behandeld. Volgens de politie hoefde de chauffeur niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De brandweer werd ook opgeroepen en heeft hand- en spandiensten verleend. De chauffeur zat niet bekneld.

De tank van de vrachtwagen is voor zover bekend niet lekgeraakt. De inhoud zal worden overgepompt voordat het gevaarte zal worden geborgen. De bypass, die met name wordt gebruikt als de brug op de hoofdroute is geopend, is in beide richtingen afgesloten. Volgens de provincie Zeeland gaat dit naar verwachting tot 18.00 uur duren. De hoofdrijbaan is wel gewoon toegankelijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (31-3-2023 om 23:16)
De baas gebeld: Baas, ik heb een ongelukje gehad, de buitenspiegel is kapot. Baas: oh, dat is toch niet zo erg, wat is er gebeurd? Nou, het zit zo, de vrachtwagen ligt er op.
Johannes (31-3-2023 om 17:08)
Jajaja, zelfs eens zijn baas gebeld of het wat rustiger kon, de reactie was: goeie vent, di moeij nie ankomn, dan kom je an mien, dus gas erop gang is alles
Johan (31-3-2023 om 15:38)
uit de bocht naar links gaat het gas er volledig op, met veel te veel pk,s terwijl de lading vloeibare mest nog tegen de rechter zijwand omhoog geperst wordt , door het optrekken van het voertuig ook nog een groot gedeelte naar achteren komt gaat het op zijn kant, de foto laat dit ook zien, de achterkant ligt verder in de berm dan de voorkant mede door de bouw van de trailer. wij kregen destijds een aparte vloeistof rijopleiding voor ADR transporten, deze gasten doen maar een end, het enige waar ze goed in zijn is laagvliegen.
klaar (31-3-2023 om 14:39)
toch wat sneller ........
Loes (31-3-2023 om 13:09)
Rijden met vloeibaar is een vak apart...niet voor haastige chauffeurs bedoeld. Ruikt naar stront. En onwel is het niet altijd de grootste smoes die je hoort. Men is te gehaast.
Cookie-instellingen beheren