Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Slachtoffer dodelijk ongeval Westdorpe is Slowaak (40)

Toegevoegd: 31-03-2023, 16.22 uur - Update: 31-03-2023, 16.50 uur
De man die overleed bij het ongeval is afkomstig uit Slowakije.
De man die overleed bij het ongeval is afkomstig uit Slowakije.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE – De persoon die donderdagavond om het leven kwam bij een incident aan de Finlandweg in Westdorpe is een 40-jarige man uit Slowakije.


De hulpdiensten werden omstreeks 20.20 uur opgeroepen naar het havengebied. Er was een man in het water gevallen. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse en schaalde op naar een middel waterongeval. Meerdere duikers zochten naar het slachtoffer. Dit werd kort na aankomst aangetroffen. De brandweerlieden brachten het slachtoffer naar de kant waar hij medische zorg kreeg. Deze zorg mocht echter niet baten. De man overleed ter plaatse.

De politie heeft vandaag laten weten dat het om een 40-jarige Slowaak gaat. De nabestaanden van de overledene zijn in kennis gesteld van het tragische overlijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een Moeder (31-3-2023 om 19:58)
Wat een vershrikkelyk bericht krygen nabestaanden met dit grote verlies van zo n jong leven . veel sterkte ook de Hulpverleners
Alex (31-3-2023 om 16:33)
Heel triest dit. Heel veel sterkte aan de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren