Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier personen te water Beurtvaartkade Terneuzen

Toegevoegd: 01-04-2023, 10.22 uur
Er zijn zeker drie personen door het ambulancepersoneel meegenomen.
Er zijn zeker drie personen door het ambulancepersoneel meegenomen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij de Beurtvaartkade in Terneuzen zijn zaterdagmorgen meerdere personen in het water beland. De hulpdiensten werden opgeroepen maar uiteindelijk bleek iedereen zelf op de kant te kunnen komen.


De personen belandden kort voor 10.00 uur in het water. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) konden drie van hen snel op de kant komen maar lukte de vierde drenkeling dit niet. Onder meer brandweerduikers werden opgeroepen maar de inzet hiervan bleek gelukkig toch niet nodig. 

"Voor aankomst van de eerste eenheid van de brandweer was ook de vierde persoon al uit het water. De brandweerduikers zijn niet meer ingezet", aldus de Veiligheidsregio. Hoe de vier precies in het water terecht zijn gekomen, kon de woordvoerder vanochtend niet aangeven. Wel wist de woordvoerder van de politie te vertellen dat het bij een rondvaartboot zou zijn gebeurd. Medewerkers van de ambulancedienst hebben zeker drie personen meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
martinus stam (1-4-2023 om 19:20)
Was een samenloop van omstandige heden had vanzelf niet mogen gebeuren echte complimenten voor de bemanning om de schad zoveel mogelijk te beperken. waren zelf op deze boot aanwezig.
Henk (1-4-2023 om 13:56)
De loopplank naar de rondvaart boot was losgeschoten, gelukkig geen ernstig gewonden.
Nina (1-4-2023 om 12:50)
Gelukkig zijn ze ongedeerd uit het water gekomen, je zou zomaar met je hoofd op een paal kunnen komen of geplet worden tussen wal en schip.
optimist (1-4-2023 om 12:17)
Heel erg slordig van de bemanning van de boot, zou iemands leven kunnen kosten. Slechte reclame voor deze ondernemer!
Cookie-instellingen beheren