Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 209 km

Schade bij botsing Kennedylaan Terneuzen

Toegevoegd: 01-04-2023, 11.13 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een kop-staartbotsing op de Kennedylaan in Terneuzen is zaterdagochtend een personenauto fors beschadigd geraakt. Geen van de betrokkenen raakte gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 10.10 uur ter hoogte van het Texaco-tankstation. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Omdat de hulpdiensten in dezelfde straat bezig waren met een ander incident, heeft de brandweer de weg afgezet.

De beide inzittenden raakten niet gewond bij het ongeval. Eén van de voertuigen raakte flink beschadigd en moest worden afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee. Een handhaver van gemeente Terneuzen heeft het verkeer langs de ongevalslocatie geleid.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (1-4-2023 om 15:44)
Jammer. Zo'n Peugeot 205 heeft de potentie om een klassieker te worden, waarvan de waarde langzaam oploopt.
Cookie-instellingen beheren