Weerbericht:
Droog en op de meeste plaatsen zonnig
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

MMT-auto ingezet voor noodsituatie Lokkersweg Kerkwerve

Toegevoegd: 01-04-2023, 22.40 uur
Door: Eugène Harthoorn

KERKWERVE – Het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is zaterdagavond ingezet voor een incident in het buitengebied van Kerkwerve. De medici kwamen ter plaatse met hun dienstauto.


De hulpdiensten werden omstreeks 21.20 uur opgeroepen voor een noodsituatie in een woning aan de Lokkersweg tussen Kerkwerve en Brouwershaven. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Volgens de politie had er een ongeval plaatsgevonden in de woning.

Omdat er meer medische zorg nodig was, werd het MMT vanuit Rotterdam naar een rendez-vousplek in Zierikzee gestuurd. Daar kwamen de deskundigen met hun dienstauto ter plaatse. Zij hebben enige tijd zich over het slachtoffer ontfermd. Hierna is het slachtoffer omstreeks 22.20 uur per ambulance, onder begeleiding van twee artsen, naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren