Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeersruzie loopt uit op mishandeling, één aanhouding

Toegevoegd: 02-04-2023, 13.12 uur
Verkeersruzie loopt uit op mishandeling, één aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft zaterdagavond een 26-jarige man, afkomstig uit Middelburg aangehouden op verdenking van mishandeling. Hierbij raakte een 45-jarige man uit Oost-Souburg gewond. Er zou een ruzie vooraf zijn gegaan.


De man uit Oost-Souburg reed zaterdagavond rond 18.50 uur op de Bermweg toen er plotseling een auto met hoge snelheid aan kwam rijden. De bestuurder van die auto zou zich schuldig hebben gemaakt aan bumperkleven. Ter hoogte van de Dijkstraat haalde de verdachte de automobilist uit Oost-Souburg in, stopte vlak voor hem en stapte uit zijn auto om verhaal te halen. De verdachte zou de man uit Oost-Souburg daarbij hebben mishandeld. Omstanders schoten het slachtoffer te hulp en waarschuwden de politie. Het slachtoffer was bij de verkeersruzie gewond geraakt en moest naar de dokter.

Politieagenten stelden ondertussen een onderzoek in, spraken met getuigen en gingen op zoek naar de verdachte. Ze zagen de auto met daarin een man die aan het opgegeven signalement voldeed rond 19.50 uur rijden op de Burgemeester Stemerdinglaan en hielden hem aan. De verdachte heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt vandaag verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (3-4-2023 om 08:35)
dat mag je niet meer doen hoor .
Tuinman (2-4-2023 om 17:16)
Wat een idioot is dat. Volgens mij spoort hij niet en zoekt steeds maar ruzie. Die e...kel heeft echt hulp nodig en past niet in de maatschappij.
Kees (2-4-2023 om 17:07)
Drifkikkers...en dan bumperkleven....dan ben je niet goed snik
Ditjes en datjes (2-4-2023 om 13:32)
Wordt als maar gekker!!
Cookie-instellingen beheren