Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 122 km

Schade bij botsing auto's Admiraalsplein Goes

Toegevoegd: 03-04-2023, 16.31 uur
Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.
Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op het Admiraalsplein in Goes is maandagmiddag materiële schade ontstaan. Eén van de betrokkenen is ter plekke behandeld door de ambulancedienst.


Twee personenauto's kwamen omstreeks 15.25 uur met elkaar in botsing op de rotonde op de kruising van de M.A. de Ruijterlaan en de Piet Heinstraat (N289). Politieagenten en een ambulanceteam kwamen ter plekke om hulp te verlenen. Eén van de betrokkenen is ter plaatse behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De beide auto's liepen weliswaar schade op maar voor zover bekend hoefde geen van de voertuigen getakeld te worden. Het overige verkeer werd langs de ongevalslocatie geleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren