Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij botsing met bestelbus Goes

Toegevoegd: 04-04-2023, 19.13 uur
De gewonde is per ambulance weggebracht.
De gewonde is per ambulance weggebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een fietser is dinsdagmiddag gewond geraakt toen deze in Goes in botsing kwam met een bestelbus. Het ongeluk gebeurde op bedrijventerrein De Poel.


De fietser reed rond uur over het fietspad bij de Nansenbaan toen het mis ging ter hoogte van de afslag bij de Cookweg - Columbusweg. De fietser kwam ten val en omstanders ontfermden zich over de gewonde in afwachting van de komst van de ambulancedienst. Deze was gelukkig snel ter plekke.

De ambulancemedewerkers hebben de fietser ter plekke onderzocht en vervolgens weggebracht. De fiets werd al snel opgehaald en weggebracht. De bestuurder van de bestelbus kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren