Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 219 km

Automobilist ramt voertuigen en slaat op de vlucht

Toegevoegd: 05-04-2023, 08.51 uur
Automobilist ramt voertuigen en slaat op de vlucht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft dinsdagavond laat in Hulst iemand aangehouden die met zijn personenauto meerdere voertuigen zou hebben geramd en er daarna vandoor zou zijn gegaan.


Na de melding van het vluchtmisdrijf werden meerdere politie-eenheden ter plekke gestuurd. Volgens de melders was de verdachte er lopend vandoor gegaan. Hij kon echter door politieagenten worden achterhaald en aangehouden. De verdachte is door de politie naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Hier is hij voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

Agenten hebben meerdere getuigen gehoord en van hen verklaringen opgenomen. Ook zijn foto's gemaakt van de situatie. De recherche gaat vandaag verder met het onderzoek. Ook zal vandaag de aangehouden verdachte worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren