Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 158 km

Veel hulpverlening voor aangetroffen fiets naast sloot

Toegevoegd: 06-04-2023, 12.46 uur
De brandweer kwam met onder meer een duikploeg ter plaatse.
De brandweer kwam met onder meer een duikploeg ter plaatse.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

SINT-PHILIPSLAND - Aan de Schelpkreekstraat in Sint Philipsland werd donderdagmorgen een verlaten fiets aangetroffen naast een brede sloot. Uiteindelijk werd er door de groots opgekomen hulpverlening niemand aangetroffen.


Omstreeks 11.10 uur werd er een kinderfiets aangetroffen aan de Schelpkreekstraat. De fiets lag naast een brede sloot. Omdat er uit werd gegaan van een persoon te water werden direct meerdere hulpdiensten met spoed ter plaatse gestuurd. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen. De brandweer rukte met onder meer een duikploeg en een oppervlakteredteam uit. Ter plekke heeft de brandweer de brede sloot en de aangesloten vijver volledig uitgekamd. Er werd niemand aangetroffen. 

De politie gaf uiteindelijk aan dat de eigenaar van de kinderfiets op school zou zitten. De hulpdiensten konden na deze berichtgeving weer terug naar de kazerne.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommy Klundert (6-4-2023 om 14:23)
Dus voortaan gaan we overal een grootscheepse zoekactie opzetten als we ergens een fiets aantreffen... !? Wellicht eerst een een politieagent lamgssturen en een inschatting maken voor deze onnodige inzet en daarmee gemaakte kosten.
Cookie-instellingen beheren