Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Quadbestuurder gewond bij botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 07-04-2023, 15.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Een bestuurder van een quad is vrijdagmiddag in Terneuzen gewond geraakt bij een botsing met een busje. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.50 uur op de Ambachtsstraat ter hoogte van de Patentstraat. Een bestuurder van een quad en een bestelbusje kwamen met elkaar in botsing. Volgens de woordvoerder van de politie zou het zijn misgegaan bij een inhaalactie. Bij het ongeval zou het slachtoffer bekneld hebben gezeten met zijn arm, aldus de politie.

De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De man is door de hulpdiensten volledig gestabiliseerd naar het ziekenhuis gebracht. De agenten hebben de betrokkenen gehoord en geholpen bij de afhandeling van de schade. De quad is door bergingsbedrijf Kuzee meegenomen. De bus kon met flinke schade zijn weg vervolgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (11-4-2023 om 15:18)
Een spoedig herstel gewenst voor de quadrijder.
Cookie-instellingen beheren