Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrachtwagen rijdt zich vast in berm bij Clinge

Toegevoegd: 07-04-2023, 16.43 uur
Door: Eugène Harthoorn

CLINGE – Een Poolse vrachtwagenchauffeur is vrijdagmiddag met zijn vrachtwagen in de berm beland in het buitengebied van Clinge. De politie werd ingezet.


De vrachtwagenchauffeur kwam in de loop van de middag in de problemen aan de Woestijnestraat bij Clinge. Door onbekende oorzaak raakte de trekker met oplegger met de rechterbanden van de weg en kwam tot stilstand in de berm. De vrachtwagen zakte weg en kwam niet op eigen gelegenheid uit de berm.

Een collega van de vrachtwagenchauffeur heeft met behulp van zijn vrachtwagen het voertuig uit de blubber getrokken. De politie heeft tijdens het incident een gedeelte van de weg afgezet en het verkeer langs de ongevalslocatie geleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (8-4-2023 om 11:59)
@Loesoe Wat wordt hier mee bedoeld ?
Loesoe (8-4-2023 om 00:09)
Ach gemiddeld rijdt men zich in de sloot het gaat het inhalen van de vrachtwagens. Dus spot er maar mee...gezien vele rijstijlen gaat het record verbreken.
Cookie-instellingen beheren