Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto crasht tegen boom in Oost-Souburg, één zwaargewonde

Toegevoegd: 09-04-2023, 05.18 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Bij een ernstig auto-ongeluk op de Grote Abeele in Oost-Souburg is Paasmorgen een persoon ernstig gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


De bestuurder van de personenauto kwam omstreeks 04.10 uur vanaf de Oude Vlissingseweg toen het misging. Door nog onbekende oorzaak ramde de bestuurder een lantaarnpaal die ongeveer 100 meter verderop een geparkeerd voertuig beschadigde. Vervolgens kwam de automobilist met zijn auto tussen twee bomen tot stilstand. Door de klap vloog de auto gedeeltelijk in brand. Diverse buurtbewoners schoten de bestuurder direct te hulp en haalden de man uit de auto. Daarna hebben zij de vlammen gedoofd, zo laten de buurtbewoners weten.

De politie, ambulancedienst een brandweerlieden van brandweerpost Torenweg kwamen met spoed ter plaatse. De ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Deze is ter hoogte van Ouwerkerk retour gestuurd. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De jongeman raakte ernstig gewond bij het ongeval. De politie heeft aangegeven onderzoek te gaan doen naar de toedracht van het ongeval. Ten bate van dit onderzoek is een groot gedeelte van de weg afgesloten voor alle verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (12-4-2023 om 13:15)
Knap dat die buurtbewoners gelijk zo wakker waren dat ze konden helpen. Beterschap voor de bestuurder, ondanks domme actie. Ik doe ook nog weleens dom en impulsief... We zijn mensen.
Jac (9-4-2023 om 20:57)
Hulde voor de buurtbewoners voor hun hulp. Flinke klap geweest als ik de schade aan de auto zo zie, das niet met 30km/uur gebeurd.
Lies (9-4-2023 om 10:42)
Niet verbaasd als ik dagelijks zie hoe er als gekken gereden word en dat zonder rijbewijs.
Joris (9-4-2023 om 09:59)
@De helpende buurtbewoners: Top gedaan. Slachtoffer in veiligheid gebracht en vlammen gedoofd. Inzet uit het boekje.
Cookie-instellingen beheren