Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijksrecherche doet onderzoek naar ongeval in Oost-Souburg

Toegevoegd: 09-04-2023, 11.29 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – De Rijksrecherche van de politie heeft zondagmorgen onderzoek gedaan naar een ongeval dat eerder de nacht plaatsvond in Oost-Souburg. Bij dit ongeval raakte een jongeman ernstig gewond.


De Rijksrecherche werd opgeroepen om het onderzoek te doen omdat er een achtervolging door de politie aan het ongeval vooraf ging. De bestuurder van het gecrashte voertuig negeerde eerder namelijk een stopteken. De achtervolging werd ingezet en tijdens zijn vlucht reed de  automobilist tegen een boom en vloog zijn voertuig in brand. Het slachtoffer werd door omstanders uit het voertuig gered.

 Verkeersspecialisten van de politie legden het incident op verschillende manieren vast en rechercheurs hebben meerdere getuigen gesproken. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het wrak weggetakeld. Dit zal door de politie op een later moment nader worden onderzocht. De plaats delict is omstreeks 11.00 uur opgeheven.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (26-4-2023 om 00:57)
Levensgevaarlijk en voor anderen bestuurders en voorbijgangers Inplaats van een boete moet ze zulke jongens eens voorbeelden laten zien van ernstige dodelijke ongelukken en taakstraf laten doen in het ziekenhuis
Vollenhove (10-4-2023 om 18:52)
Gestolen nee die wil je nog niet eens krijgen,en dat hij in brand zou gestasn hebben geloof ik niet ,de rook komt wel van de airbag,dus paniek om niks (hulde voor de voorbijgangers die hem uit het wrak gehaald hebben)
Willem (9-4-2023 om 18:50)
Zou me niets verbazen dat die kar ook gestolen is of dat hij zwaar onder invloed was. Volledige bedrag van alle kosten laten betalen, eventueel zijn opvoeders en dan opsluiten en levenslang gebruik laten maken van het openbaar vervoer. Helaas ben ik geen rechter.
Thijs (9-4-2023 om 17:46)
Waarom wordt hier geld aan verspilt? "De bestuurder van het gecrashte voertuig negeerde eerder namelijk een stopteken." Zo! Onderzoek klaar! Moet je maar stoppen
Cookie-instellingen beheren