Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 197 km

Slagaderlijke bloeding na inslaan ruit bij ruzie in Goes

Toegevoegd: 09-04-2023, 11.54 uur
Slagaderlijke bloeding na inslaan ruit bij ruzie in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES -  Een persoon heeft zondagmorgen na een ruzie in Goes een slagaderlijke bloeding opgelopen. Het duurde anderhalf uur voor het slachtoffer was gevonden.


De persoon was na het stappen met een ander persoon meegegaan naar één van hun woningen. Daar was ruzie ontstaan en sloeg het slachtoffer een ruit door. Hij liep hierbij een slagaderlijke bloeding op.

De politie werd in kennis gesteld en ging op zoek naar het slachtoffer. Dit duurde echter anderhalf uur voor het slachtoffer door iemand werd aangetroffen. De agenten hebben een tourniquet aangelegd bij het slachtoffer.

Het slachtoffer is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Omdat hij volgens de agenten agressief was, is de politie meegereden met de ambulance. Op de spoedeisende hulp bleef de man zich verzette tot hij onder narcose was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tor (10-4-2023 om 17:16)
Ik mag hopen, dat deze idioot, wanneer weer terug bij zijn positieven, de betrokken politie agenten, ambulance broeders en verplegend personeel een grote dure taart gaat aanbieden. Die man moet zich kapot schamen. Ik ben niet geschikt voor beide taken want ik had hem laten liggen.Zonde van al dat belastinggeld.
Michelle (10-4-2023 om 09:52)
De politie heeft ook weer genoeg voor haar kiezen gehad dit week-end met dank aan al die veroorzakers van rottigheid!
Wemel67 (10-4-2023 om 00:39)
Had hem lekker laten liggen, kneus.
Wtf (9-4-2023 om 19:58)
Typisch gevalletje tever in "t glaasje gekeken met beetje drugs erbij.
Erick (9-4-2023 om 16:52)
Anderhalf uur met een slagaderlijke bloeding rondlopen? Lijkt me wel heel sterk want bij een slagaderlijke bloeding spuit het bloed er uit en dan ben je na anderhalf uur echt wel leeggebloed.
a.jb (9-4-2023 om 15:35)
lekker laten bloedden moeten ze maar geen ruzie maken
Cookie-instellingen beheren