Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Schoten gelost in Vlissingen, vrouw aangehouden

Toegevoegd: 09-04-2023, 18.23 uur - Update: 15-05-2023, 15.15 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet in Vlissingen onderzoek nadat hier meerdere schoten zijn gelost. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Inmiddels is één persoon als verdachte aangehouden.
 

Het schietincident werd kort voor 18.00 uur gemeld vanuit de Hercules Segherslaan maar bleek plaatsgevonden te hebben in de nabij gelegen Vincent van Goghlaan. Hierop gingen diverse politie-eenheden en de ambulancedienst met spoed ter plekke. Volgens de politie werden vooralsnog echter geen gewonden aangetroffen. Op straat bleken wel kogelhulzen te liggen. Een 33-jarige vrouw is aangehouden als verdachte. De politie heeft een witte Audi met Duitse kentekenplaten in beslag laten nemen. Het voertuig is opgehaald door een bergingsbedrijf.
 
De politie heeft ter plekke een plaats delict ingesteld en de straat afgezet. Volgens de woordvoerder werd vanaf meerdere locaties melding gemaakt van de schietpartij maar vond deze plaats in de Vincent van Goghlaan. Rond 18.35 uur is de plaats delict uitgebreid naar delen van de President Rooseveltlaan en de Bloemenlaan. Inmiddels zijn ook deze dus deels afgesloten voor sporenonderzoek.
 
De politie laat weten een onderzoek in te stellen en te zoeken naar de mogelijke schutter(s). Mensen die iets gezien hebben, worden gevraagd te bellen met het alarmnummer 112.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
klaar (11-4-2023 om 19:19)
de laatste verkiezingen, is er in Vlissingen , weer massaal op SLinks, gestemd........dus heb je minder veiligheids gevoel, want.......
Jumbo (10-4-2023 om 11:22)
Hebben we eigenlijk wel een burgemeester in Vlissingen ? Deze bepaald mede waar de politie zijn prioriteiten moet leggen . Heb die man alleen maar eens op een poster gezien dat hij zogenaamd aan het opruimen was op het strand Kan beter ergens anders eens grote opruiming houden in zijn?? Stad
Franky (10-4-2023 om 09:51)
En toch lijkt het niet echt op een kogelgat ook al zijn er hulzen gevonden.
Jaap (10-4-2023 om 09:51)
Hoe lang gaan b&w en woningcorporaties in deze parel aan de Schelde hun kop nog in het zand steken voor de al tientallen jaren voortdurende ellende, veroorzaakt door tuig uit allerlei bananenrepublieken. Graag de slappe vaatdoeken die het nu voor het zeggen hebben vervangen voor personen met daadkracht.
chan (10-4-2023 om 09:21)
Wat een verrassing dat het uitgerekend DAAR in die buurt weer gebeurd. Wat een kneuzen bende is het daar toch ook.. Nul respect voor zulke dealende sukkels, messentrekkers en pistolen paultjes....
L.w. (10-4-2023 om 09:09)
Een RS3 in die wijk.. die kwam vast niet voor het 2de hands wasrek wat via facebook was aangeboden
Cookie-instellingen beheren