Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij aanrijding in Kruiningen

Toegevoegd: 10-04-2023, 21.41 uur
De gewonden zijn naar een ziekenhuis gebracht.
De gewonden zijn naar een ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Twee personen zijn maandag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een verkeersongeval op een kruising in Kruiningen.


Op de kruising van de Burgemeester Elenbaasstraat en de Rijksweg (de parallelweg van de Oude Rijksweg (N289)) kwamen rond 18.30 uur een personenauto en een bromfiets met elkaar in botsing. De personen die op de brommer zaten, kwamen door de botsing ten val. De ambulancedienst heeft de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel de brommer als de auto raakten beschadigd. De bromfiets door iemand opgehaald, de personenauto moest opgehaald worden door bergingsbedrijf De Moor. Het portier aan de bestuurderszijde was namelijk ontzet geraakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (12-4-2023 om 20:56)
Ik vind dit uitermate zielig dat je dan weer zo moet reageren hou gwn je mond als er niks van weet.
Bas (11-4-2023 om 18:34)
Ik vind dat je excuses moet aanbieden. Je kan niet altijd het verleden met het nu vergelijken.
Henk (11-4-2023 om 12:14)
Spoedig herstel aan beiden partijen, helaas is een ongeluk snel gebeurd. Geen uitspraak over het gebeuren van het ongeval maar het brommertje gelijk even op de rollerbank, deze rijdt geregeld als een achterlijke over het dorp en nabijgelegen fietspaden.
Cookie-instellingen beheren