Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Flinke schade bij aanrijding Postweg Tholen

Toegevoegd: 11-04-2023, 16.35 uur
Geen van de betrokkenen raakte gewond.
Geen van de betrokkenen raakte gewond.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - Twee personenauto's zijn dinsdagmiddag flink beschadigd geraakt bij een aanrijding op de Postweg (N286) bij Tholen. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.


Op de kruising met de Vrouwendijk en de Kettingdijk kwamen zowel de auto's als een vrachtwagen met elkaar in botsing. Er werd rekening gehouden met een ongeval met letsel maar hiervan bleek gelukkig geen sprake te zijn. Het ongeluk veroorzaakte wel de nodige hinder voor het overige verkeer.

De politie heeft van alle bestuurders een verklaring opgenomen en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De twee personenauto's zijn opgehaald door een bergingsbedrijf. De vrachtwagenchauffeur kon zelfstandig zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren