Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto achterstevoren op A58 bij Goes

Toegevoegd: 11-04-2023, 18.55 uur
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Een automobilist is dinsdag aan het begin van de avond op de A58 ter hoogte van Goes in een slip geraakt en in tegengestelde richting tot stilstand gekomen.


De automobilist reed over de snelweg op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Het ging rond 18.00 uur mis ter hoogte van bedrijventerrein De Poel. Een ambulanceteam heeft zich ter plekke over de bestuurder ontfermd. Het slachtoffer kon ter plekke worden behandeld, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Een berger van Quality Assistance Group heeft de Chevrolet getakeld en afgevoerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chan (13-4-2023 om 06:59)
Dat is niet wat een no claim is, wegsleepregeling is bij de meeste verzerkeraars de eerste keer gratis en daarna betaal je een bedrag wat de verzekering voorschiet, je no-claim blijft hetzelfde die gaat alleen omlaag als er iets vergoed is en je ervoor kiest om het bedrag door de verzekering te laten uitkeren. Bovendien kan de auto ook onzichtbaar zijn beschadigd, iets met kromme stuurstangen, een uitlaat die ervandonder is gescheurd, ik noem maar wat? Het gebrek aan kennis en redeneervermogen is bij de meeste reageerders hier werkelijkwaar verbazend, zo krijg je dus van die typische "verhalen"....
Auto (11-4-2023 om 23:37)
Auto nog heel, maar wel weggetakeld, daar gaat z’n no-claim.
Cookie-instellingen beheren