Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij aanrijding in Middelburg

Toegevoegd: 13-04-2023, 08.55 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een scooterrijder is donderdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de Roozenburglaan in Middelburg. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.


Ter hoogte van de rotonde op de kruising met de Torenweg ging het kort voor 08.00 uur mis bij de oversteekplaats. De snorscooterrijder kwam hier in botsing met een personenauto. Ambulancemedewerkers hebben zich over de gewonde ontfermd. Politieagenten namen van de automobilist(e) een verklaring af en legden de situatie vast op camera.

Vanwege het ongeluk kon het verkeer tijdelijk niet vanaf de Torenweg de Roozenburglaan oprijden. Op de kruising in kwestie gaat het overigens vaker (bijna) mis, vaak doordat weggebruikers - die in twee richtingen over het fietspad rijden - over het hoofd worden gezien.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (13-4-2023 om 16:05)
@Laïsa de Torenweg op zich is niet gevaarlijk, het zijn en blijven de weggebruikers die onvoldoende opletten.
Laïsa (13-4-2023 om 09:21)
De hele Torenweg is een gevaarlijke weg. Ondanks de rotondes is het 50km weg en daar ligt een volgens mij 4 rotondes. Je hebt daar echt ogen tekort. Veel fietsers vliegen over de rotondes, ook al hebben ze voorrang. Die electrische fietsers bv zijn echt een ramp. Ze zijn niet in te schatten hoe hard ze gaan. Scooters idem. Blauw kenteken is 25 km maar in regel gaan ze veel harder. Goed feit blijft wel dat auto's geen voorrang hebben als ze zich op de Totenweg bevinden.
Cookie-instellingen beheren