Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 362 km

Meerdere voertuigen betrokken bij ongeval N673 Kruiningen

Toegevoegd: 13-04-2023, 18.12 uur
Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt bij het ongeval.
Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt bij het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – Bij een ongeval op de N673 bij Kruiningen zijn meerdere voertuigen beschadigd geraakt. Voor zover bekend zijn er geen personen gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde omstreeks 15.55 uur op de Zandijk bij Kruiningen. Door nog onbekende oorzaak kwamen drie personenauto’s en twee bestelbussen met elkaar in botsing. De politie en meerdere ambulances kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plekke bleek niemand gewond te zijn geraakt. Wel raakten meerdere voertuigen beschadigd. De personenauto’s konden, ondanks hun schade, hun weg vervolgen. De bestelbussen echter zijn door twee verschillende bergers afgesleept. Het verkeer werd via de polder om de ongevalslocatie heen geleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (14-4-2023 om 17:29)
Snap ook niet dat daar een auto van rijkswaterstaat staat voor een bordje te plaatsen
John (14-4-2023 om 08:03)
Er zal wel weer te hard gereden worden daar terwijl het daar 60 km/h is. Hoe vaak ik daar ingehaald word door idioten en vrachtwagens die ruim over de streep komen. Ze moeten daar gewoon eens controleren en boetes uitdelen.
Cookie-instellingen beheren