Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Storing Vodafone: 112 bellen moeilijker

Toegevoegd: 14-04-2023, 09.15 uur
Storing Vodafone: 112 bellen moeilijker
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Door een telefoniestoring bij telefonieprovider Vodafone is het alarmnummer 112 lastiger te bereiken voor Vodafoneklanten.


De politie laat weten dat er momenteel problemen zijn met het mobiel bellen via provider Vodafone. Dit kan onder andere leiden tot problemen met het bellen naar de landelijke alarmcentrale.

De politie adviseert klanten van Vodafone om via een vaste telefoonlijn te bellen of via een persoon die klant is bij een andere provider. Daarnaast heeft de meldkamer tegenwoordig ook een app:112-NL. Hiermee is het mogelijk te chatten met de meldkamer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jap (14-4-2023 om 21:11)
@Anon, totdat jouw geliefde dood ligt te gaan met een hartaanval en je wilt de hulpdiensten snel ter plaatsen. Ik, en vele andere "niet jongeren", kunnen in zo'n stress situatie nog net 112 bellen, een App gaat het op dat moment echt niet worden... Dus ja.... 112 moet ten alle tijden bereikbaar zijn, elke storing hierin is er 1 te veel.
Anon (14-4-2023 om 11:59)
Gaat het een beetje Dirk? Er is gewoon een technische storing, dat kan met alles gebeuren.
Dirk Witte (14-4-2023 om 09:36)
Moet in Nederland nu echt alles naar de kloten ! iN NOOD WIL IK ZO SNEL MOGELIJK GEHOLPEN WORDEN OF EENANDER KUNNEN HELPEN !!!
Cookie-instellingen beheren