Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Gewonden bij ongeval met ambulance in Terneuzen

Toegevoegd: 14-04-2023, 12.10 uur
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Op de Koegorsstraat in Terneuzen is vrijdagochtend een ambulance in botsing gekomen met een auto. Hierbij raakte twee personen gewond. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Omstreeks 10.00 uur reed de ambulance over de Koegorsstraat. Door nog onbekende oorzaak kwam de ambulance in botsing met een andere automobilist. Door de klap werd er onder andere een lantaarnpaal uit de grond gereden. Direct hierop werden de hulpdiensten met spoed ter plaatse gestuurd. Omdat er meer zorg nodig was, werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Het Mobiel Medisch Team heeft zich ontfermd over de slachtoffers. De politie en handhaving zorgden voor een afzetting.,

Het slachtoffer en een kind werden naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de slachtoffers werd met een ambulance naar Gent gebracht. Aldaar landde ook het Mobiel Medisch Team. Het kind moest mee ter observatie, zo laat de woordvoerder van de politie weten. De ongevalslocatie werd door de politie afgezet in het kader van een verkeersonderzoek. De politie kan nog niet aangeven of de ambulance met spoed reed ten tijde van de aanrijding.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert (14-4-2023 om 17:34)
Volgens p2000 reed de ambulance op dat moment een A1 rit. Dus met optische en geluidssignalen
fietser (14-4-2023 om 16:41)
Sterkte aan alle betrokkenen. Ja hoe en wat is aan de politie om het uit te zoeken, dashcam in deze tijd zeker bij hebben. Nog steeds te veel gewoon verkeer door de Koegors. Zou iets mee gedaan worden, maar ja als er particulieren ook langs daar naar stort moeten.
Auto (14-4-2023 om 14:58)
Eigenlijk moeten alle voertuigen die met blauwe lampen kunnen rijden, incl RWS en Marechaussee, met dashcam moeten rijden. Dan kan de rechter ook hun stuurmanskunsten beoordelen.
Cookie-instellingen beheren