Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval ambulance gebeurde bij inhaalactie, één zwaargewonde

Toegevoegd: 14-04-2023, 15.10 uur
De bestuurder van de personenauto raakte zwaargewond en is naar Gent gebracht.
De bestuurder van de personenauto raakte zwaargewond en is naar Gent gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie laat weten dat het ongeval op de Koegorsstraat in Terneuzen "mogelijk" gebeurde bij een inhaalactie door de ambulance. Bij het ongeval raakte een 36-jarige Terneuzenaar zwaargewond.


Volgens de politie reed de ambulance achter de personenauto. De beide voertuigen reden in dezelfde rijrichting. "Mogelijk wilde de automobilist linksaf slaan en haalde de bestuurder van de ambulance (24) de personenauto links in en raakte de flank van de auto". De verkeerspecialisten doen verder onderzoek naar het ongeval.

In de auto zat ook een 3-jarig kind. Dit kind raakte lichtgewond bij het ongeval. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ulst (18-4-2023 om 10:58)
Zelf ook al paar keer flink geschrokken van ambulance . We weten dat we plaats moeten maken maar moet wel.gaan. Kan niet zo zijn dat door hulp te bieden andere mensen de frieten worden ingereden. Zelf nu bijna 2 keer van de weg gedrukt op korte tijd door ambulance. Weg ulst terneuzen eerste stuk tot voglewaardeafslag . Kan je maar minimaal naar rechts o. Doorgang te geven. Dan lug je van de dijk. Echt mezelf kapot geschrokken. Kon gewoon zonder gevaar niet meer en ambulance kwam toch door.
D2 (16-4-2023 om 12:58)
Als de sirene aan staat hoor je hem nog heel slecht ook als de radio aanstaat het is een kwestie van spiegels kijken Beterschap voor de persoon
Axel (16-4-2023 om 09:28)
Tijdens rijles leer je toch ruimte te maken als hulpvoertuig nadert met sirene en zwaailicht of is dat in de huidige tijd gewijzigd. De snelheid hebben ze omdat er een noodsituatie is. Hoe snel wil je zelf geholpen worden.
Emergo (15-4-2023 om 11:21)
@R2 Wat heeft dat met dit ongeval te maken ? Overigens ambulances met sirene en zwaailicht rijden meestal snel, De chaufeeurs zijn daarop getraind.
R2 (15-4-2023 om 08:42)
Ambulance komt hier ook met regelmaat door de straat binnen de bebouwde kom. En in onze beleving gaat het onverantwoord hard . Dit is iets van het laatste half jaar.
Cookie-instellingen beheren