Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Aanhouding bij integrale verkeerscontrole Tholen

Toegevoegd: 14-04-2023, 22.09 uur
Aanhouding bij integrale verkeerscontrole Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – Bij een integrale verkeerscontrole bij Tholen zijn 30 bekeuringen uitgedeeld voor diverse verkeersovertredingen. Er werd één persoon aangehouden.


De politie hield donderdagavond de controle bij Tholen. Bij deze controle werd er samengewerkt met de Provincie, de Belastingdienst en de gemeente. De politie deelde 30 bekeuringen uit. Ook werden er blaastesten en speekseltesten afgenomen. Eén gecontroleerde werd aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De bestuurder heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. De politie nam mook bij iemand vijf gram hennep in beslag.

De Belastingdienst heeft een bedrag van bijna 20.000 euro ingevorderd. Daarnaast hebben de ambtenaren drie voertuigen in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren