Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 105 km

Man aangehouden voor mishandeling in Renesse

Toegevoegd: 15-04-2023, 04.54 uur
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden in Renesse voor het mishandelen van een andere man. Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend.


De politie werd omstreeks 03.50 uur opgeroepen voor een melding van een mogelijke steekpartij aan de Emmaweg in Renesse. Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen zij een mogelijke verdachte aan. De man is overmeesterd en aangehouden. Tijdens zijn aanhouding beledigde de man de dienders.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (15-4-2023 om 11:17)
@Archalos Op basis van een telefonische melding weet de politie meestal niet wat ze zullem aantreffen. Overtal is dan niet onbelangrijk al is het maar om buitenstaanders uit de buurt te houden.
Archaios (15-4-2023 om 07:36)
En daar zijn 4 eenheden politie voor nodig voor het aanhouden van 1 man…?
Cookie-instellingen beheren