Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs ingevorderd na vermoedelijk rijden onder invloed

Toegevoegd: 15-04-2023, 11.32 uur
Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.
Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.
© Foto: Wijkagenten Reimerswaal
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – De wijkagenten van gemeente Reimerswaal hebben vrijdagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een vrouw die bij een festivalterrein een aanrijding had veroorzaakt. De schade is ter plekke afgehandeld.


De wijkagenten werden in de loop van de dag door de organisatie gebeld dat er een ongeval was gebeurd op het terrein. Ter plekke bleek dat een Belgische vrouw met haar auto achteruit tegen een geparkeerde auto was gereden. Hierbij raakte de vrouw ook een hek van een weide. De voorzijde van de auto raakte beschadigd omdat de vrouw vervolgens tegen een dijk was aangereden.

De vrouw heeft de schade aan het hek direct vergoed bij de aanwezige boer. Daarnaast is er ook een schadeformulier ingevuld om de schade af te handelen die ontstaan was bij de tegenpartij. Omdat de vrouw niet wilde meewerken aan een ademanalyse en de dienders een alcohollucht roken, is het rijbewijs van de vrouw ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommy Klundert (16-4-2023 om 17:56)
@timsalabim: je kunt wel rijden, maar je kunt je rijbewijs niet tonen indien nodig. Ook dat is strafbaar. Tevens krijgt deze vrouw natuurlijk ook een geldstraf of werkstraf. Nooit wordt alleen je rijbewijs ingenomen.
timsalabim (16-4-2023 om 12:20)
Lekker zinloos, rijbewijs in ingevorderd in Nederland; dus die kan gewoon rijden in België en 3 maandjes later krijgt ze hem gewoon weer via de post terug....
Cookie-instellingen beheren