Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Man gewond bij eenzijdig ongeval Middelburg

Toegevoegd: 16-04-2023, 05.48 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een bestuurder van een brommer is zondagmorgenvroeg gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Oude Vlissingseweg in Middelburg. De man is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 05.15 uur ter hoogte van de fietserspaaltjes bij de Atalantalaan tussen Middelburg en Oost-Souburg. De politie kwam met vier eenheden ter plaatse. De ambulancedienst kwam met twee ambulances ter plekke.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Eén eenheid van de politie is de ambulance gevolgd naar het ziekenhuis. De brommer is door de agenten meegenomen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stephan (18-4-2023 om 08:38)
Ik blijf het bijzonder vinden, dat er vier(1) eenheden van de politie naar een eenzijdig ongeval moeten. Waar zijn al die agenten voor nodig? Het is niet dat op dat tijdstip het verkeer uitgebreid geregeld moet worden. En op die plek rijden voornamelijk fietsers en scooters. Ik krijg wel eens de indruk dat agenten liever op zulke eenvoudige zaken afgaan dan dat ze een melding van geluidsoverlast willen aanpakken. En wat je vaak ziet op TV-beelden, ze staan vooral met elkaar te kletsen dan dat ze inspannend werk verrichten. Meer blauw op straat, agenten te kort? Misschien ze eens wat effectiever inzetten?
Cookie-instellingen beheren