Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Hulpdiensten ingezet voor incident motorcrossbaan Ritthem

Toegevoegd: 16-04-2023, 17.16 uur
De ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd.
De ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM – De hulpdiensten zijn zondagmiddag ingezet voor een incident op de motorcrossbaan bij Ritthem. Er werd onder andere een traumahelikopter opgeroepen.


De melding van het incident aan de Engelandweg kwam omstreeks 16.50 uur binnen bij de meldkamer. Direct werden zowel de politie als de ambulancedienst ter plaatse gestuurd. De traumahelikopter uit Rotterdam werd ook opgeroepen.

Toen de eerste ambulance ter plaatse kwam, bleek dat de opgeroepen traumahelikopter niet nodig was. Deze werd retour gestuurd ter hoogte van het Haringvliet. De ambulancemedewerkers hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Volgens de woordvoerder van de politie kwam de melding binnen als een medisch incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lentezon (18-4-2023 om 20:26)
Helaas voor diegene die het goed praten, als je in het verkeer wat overkomt blijft het altijd een ander verhaal dan dat je wat overkomt bij zo'n hobby als deze!!
klaar (17-4-2023 om 19:23)
laat ze daar lekker crossen, heeft de rest van de woonwijken etc. er waarschijnlijk geen last van .....zie ook bakfiets die aangereden is ,...... en een kleine die er in zat overleden......RIP
Emergo (17-4-2023 om 16:34)
@Leonie Wanneer je zo redeneert moet je ook niet deelnemen aan het verkeer waarin jaarlijks ca 600 doden vallen en ca 20.000 duizend ernestig gewonden.
Tim Fakkeldij (17-4-2023 om 13:43)
Zo gauw er iets gebeurt op een motorcrossbaan, komen er gelijk de meest onbenullige "deskundige " kreten, o.a: sluiten die baan zelf laten betalen, enz. Maar waarom deze reacties bij een ongeval op een motorcrossbaan, en niet na een ongeval met dodelijke afloop na het gebruik van alcohol, dat schijnt een "aanvaardbaar" risico te zijn. Dus in het vervolg, na een ongeval als gevolg van alcohol misbruik, gelijk kroegen en slijterijen maar sluiten?
Leonie (17-4-2023 om 12:43)
Erg bijzonder hoe het weer wordt weggemaakt, elke kritiek is azijn, maar wel zuur over kritiek. Ergens dus wordt er een gevoelige snaar geraakt bij die crossers. Ze moeten dokken voor het risico dat ze nemen. Je doet het niet voor de nood of voor je werk, gewoon voor een fijn gevoel. Dan moet je zelf betalen voor je gestunt. Besef de zorg wordt weer een stukje zwaarder, verder belast. Weer geld dat niet naar medicijnen gaat. De bezuinigen komen nog! Als je elk weekend over je dak gaat klauteren voor de lol komen ze je voor je eigen veiligheid ophalen. Maar nu hebben we besloten dat roekeloos rijden op privéterrein alle begrip krijgt. Eens zien hoe lang de teller zonder ongelukken weer op 0 zal staan! Schaamteloos. Goed aanpakken dit.
Hallo (17-4-2023 om 12:19)
Wat een gezeur sterkte voor de jongen
Cookie-instellingen beheren