Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Bestuurder wederom betrapt op rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 17-04-2023, 10.05 uur
Bestuurder wederom betrapt op rijden zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Op de Buitenhaven in Terneuzen werd maandagochtend een automobilist betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Dit bleek niet de eerste keer te zijn.


De bestuurder werd tijdens een surveillance van de politie aan de kant gezet op de Buitenhaven in Terneuzen. Na controle bleek de persoon achter het stuur niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Ook bleek dit niet de eerste keer te zijn. Al eerder werd deze persoon bekeurd voor hetzelfde vergrijp. 

"De bestuurder kreeg een proces-verbaal en de waarschuwing dat het voertuig volgende keer mogelijk in beslag wordt genomen", aldus politieagenten van het politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (18-4-2023 om 21:14)
@Vlissinger niet zo veel aannames maken kom niet op voor dit soort lui ben het ook eens met de rest afpakken die auto mafkees
Vlissinger (17-4-2023 om 23:05)
@p, zeker auto in beslag nemen. Dan had diegene maar niet zijn of haar auto aan deze gek moeten meegeven. @Terneuzenaar, gezien de ontelbare taalfouten begrijp ik wel waarom je opkomt voor gekken op.de weg die zonder rijbewijs rijden. @Emergo, mee eens, er zijn wetten opgesteld die dit bepalen en daarom zeg ik dus ook dat deze te soft zijn. Maar dat is ook dankzij onze overheid die alles weg heeft bezuinigd , waardoor criminelen veel meer vrij spel krijgen. De pakkans is nihil en er zijn te weinig gevangenissen.
Ed (17-4-2023 om 22:36)
@Terneuzenaar: Vlissinger heeft wel gelijk. Dit beleid is te soft. Dat mag best eens veranderd worden door de wetgevende macht. Heeft niks met respect naar de politie te maken die met handen en voeten gebonden zijn aan wat de wetgevende macht hen op heeft gelegd.
sat (17-4-2023 om 22:24)
P u geeft auto mee of laat sleutels slingeren dit mee werken aan een misdrijf en zeer kortzichtig ook . Hoe u het ook bekijkt en verand woordelijk. Stel met uw auto wordt iemand dood gereden zal uw kind maar wezen U bent ten alle tijden veranand verwordelijk
p (17-4-2023 om 20:10)
Inbeslag nemen auto, wat een lulkoek, auto zal toch niet van hem zijn. Bij mijn weten kan je geen voertuig op je naam zetten zonder rijbewijs te tonen.!!
sat (17-4-2023 om 19:37)
Sorry Terenzenaar Geen rijbewijs is geen vezekering hij zou maar een ongeluk krijgen Meermaals zonder de papieren 2e keer auto beslag ongeacht van wie die is Moet ook niet uw sleutels laten slingeren u bent verandwoordelijk voor uw bezit
Cookie-instellingen beheren