Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie snel ter plekke bij reanimatie Kloetinge

Toegevoegd: 18-04-2023, 16.41 uur
Politie snel ter plekke bij reanimatie Kloetinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

KLOETINGE - Aan de W.F. Hermanslaan in Kloetinge heeft dinsdagmiddag een reanimatie plaatsgevonden. De politie was zeer snel ter plekke en er kon dan ook snel hulp geboden worden.


Rond het middaguur werd melding gemaakt van de medische noodsituatie. De ambulancedienst en politie gingen met spoed ter plaatse. Politieagenten waren toevallig in de buurt en waren binnen een minuut ter plaatse om hulp te verlenen.

"Na inzet van een Automatische Externe Defibrillator (AED) en hartmassage, kon het slachtoffer met hartslag naar het ziekenhuis vervoerd worden", zo laat de politie weten. Voor het incident werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen maar de komst hiervan bleek niet nodig te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nixdus (18-4-2023 om 17:10)
Complimenten hoor, ik heb in 2019 persoonlijk een zelfde sitiatie meegemaakt, was enorm dankbaar dat alles en iedereen zo snel ter plaatse was, hierdoor kan ik nu alles weer doen, werk in een bedrijf waar we 24/7 doordraaien, en het het gaat super!
Cookie-instellingen beheren