Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek dode Middelburg nog altijd volop bezig

Toegevoegd: 19-04-2023, 22.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is de politie nog volop bezig met het onderzoek naar aanleiding van de vondst van een overleden persoon woensdagmiddag.


Politieagenten troffen woensdag rond 14.30 uur in een huis aan de Granaat een stoffelijk overschot aan. Hierop startte de politie een uitgebreid onderzoek waarvoor ook een deel van de parkeerplaats bij de Robijnplaats werd afgezet. Op de parkeerplaats staan inmiddels vijf busjes van de Forensische Opsporing. Ook staat hier de zogenoemde PD-Unit van de Forensische Opsporing opgesteld: een grote vrachtwagen van waaruit de politie haar werk kan doen bij plaatsen delict.

De afzetting was ook woensdagavond nog altijd aanwezig. Forensisch onderzoekers deden op dat moment, gehuld in witte overalls, sporenonderzoek in en rond de woning. Terwijl in de buurt al druk wordt gespeculeerd over wat er is gebeurd, heeft de politie hierover nog altijd geen mededelingen gedaan. Ook de identiteit van het slachtoffer - volgens omwonenden gaat het om een vrouw - is negen uur na de vondst van het lichaam nog niet bekendgemaakt. Voorlopig doet de politie ter plekke nog onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (20-4-2023 om 15:18)
Gewoon de dader of daders opsluiten nooit meer vrijlaten hé.
boer (20-4-2023 om 14:14)
maar piet polletiek weet het allemaal wel hoor. alles is drama tegenwoordig. wacht eerst eens wat er echt aan de hand is voor je iets zegt. deze vrouw is hoe dan ook iemand zijn of haar dochter.
Emergo (20-4-2023 om 11:46)
het is geen toneelstuk dus geen drama maar mensen die hun werk doen om vast te stellen wat er gebeurd is.
Joris (20-4-2023 om 11:45)
@Piet Polletiek: Zeker voor nabestaanden is het belangrijk duidelijkheid te krijgen in deze. Als er twijfel is aangaande de doodsoorzaak zal alles uit de kast gehaald worden om duidelijkheid te verschaffen. Daar betalen we met z'n alleen belasting voor en dat wordt hier goed besteed. Zodra duidelijk is dat er sprake is van een natuurlijk overlijden, bijvoorbeeld hartaanval, of een fataal ongeluk zonder strafbare feiten, zal het onderzoek afgesloten worden. Als er strafbare feiten in het spel zijn moet alles goed gedocumenteerd worden om vervolging van eventuele verdachten succesvol te laten verlopen. Er is dus geen sprake van drama maar van gewoon gedegen onderzoek.
Jesse (20-4-2023 om 10:53)
@piet, nee natuurlijk niet. Daarom zal hier aanleiding voor zijn
Piet Polletiek (19-4-2023 om 23:07)
Wordt er voor iemand die ten gevolge van een hartstilstand, van de trap naar beneden valt, ook altijd zo'n drama van gemaakt?
Cookie-instellingen beheren