Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

'Mogelijk verdachte omstandigheden' overlijden M'burg

Toegevoegd: 20-04-2023, 07.16 uur - Update: 20-04-2023, 09.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De persoon die woensdag dood werd aangetroffen in een woning in de Middelburgse wijk Dauwendaele is mogelijk onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


De politie laat verder weten nog steeds uitgebreid onderzoek te doen naar wat er precies is gebeurd. Verdere details zijn echter nog altijd niet bekendgemaakt. "We hebben nog geen update over de identiteit of eventuele verdachten", aldus de politie.

Het stoffelijk overschot werd woensdag rond 14.30 uur aangetroffen in een huis aan de Granaat. Sinds de vondst wordt uitgebreid sporenonderzoek gedaan in en rond de woning.

Aan de achterzijde van het huis is een deel van de Robijnplaats afgezet. Ook donderdagochtend was de straat nog altijd deels afgezet. Forensisch onderzoekers waren niet meer aan het werk. Wel bewaakten politieagenten de plaats delict.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
klaar (20-4-2023 om 18:28)
super triest, helaas maken we in Nederland zich zorgen over Extreem rechts, en de rest kan doorgaan.......RIP
John (20-4-2023 om 10:23)
Heel triest. Blij dat ik jaren geleden uit Dauwendaele vertrokken ben.
Ik (20-4-2023 om 09:44)
Dauwendale is net een getto geworden, je durft er gewoon niet meer door te fietsen. Dat is hetzelfde als omgeving President Roosenveldlaan Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren