Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Auto rijdt pomp tankstation Ellemeet omver

Toegevoegd: 20-04-2023, 12.05 uur
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - Een automobiliste is donderdagochtend in Ellemeet met haar voertuig tegen één van de pompen van een tankstation gereden. Niemand raakte gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 10.40 uur op de Kuijerdamseweg bij het Sakko-tankstation ter hoogte van de Schelpweg. De brandweer rukte met spoed uit om de situatie te beoordelen en deze weer veilig te maken. De bestuurster van de personenauto raakte niet gewond. De pomp raakte wel beschadigd en het tankstation is om die reden tijdelijk gesloten.

Na een half uur konden de hulpdiensten weer inrukken. De auto hoefde niet getakeld te worden. Wanneer het tankstation weer open kan, is niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daniel (20-4-2023 om 13:57)
Hopelijk heeft mevrouw geen letsel.
Cookie-instellingen beheren