Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

24 Uur na vondst dode nog altijd onduidelijkheid

Toegevoegd: 20-04-2023, 13.49 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een dag nadat in een Middelburgse woning een stoffelijk overschot werd gevonden, kan de politie nog altijd niets zeggen over wie het slachtoffer is en hoe hij/zij precies om het leven is gekomen. Het politie-onderzoek gaat onverminderd voort.


Volgens de politie werd het slachtoffer woensdag door politieagenten aangetroffen in een huis aan de Granaat. Dat gebeurde nadat rond 14.30 uur 'een melding' binnenkwam. Details over de inhoud van die melding kan de politie op dit moment nog niet geven, juist omdat nog niet definitief is vastgesteld wat er precies is gebeurd.

De politie laat weten alle opties open te houden voor wat betreft de toedracht van het overlijden. "We neigen naar een misdrijf maar het kan ook nog anders blijken te zijn", zo zegt woordvoerster Milou Stillekens van de politie. Volgens Stillekens heeft de politie een vermoeden van de identiteit van het slachtoffer maar is deze nog niet bevestigd en kunnen daarom ook hierover nog geen nadere mededelingen worden gedaan.

Het sporenonderzoek in de woning is tot in de nacht doorgegaan en lag daarna even stil maar is inmiddels weer hervat. Forensisch onderzoekers zijn inmiddels weer aanwezig bij het huis in de wijk Dauwendaele. Stillekens kan nog niet zeggen hoe lang het onderzoek ter plekke nog zal duren.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (20-4-2023 om 17:56)
Soms wordt info pas vrijgegeven na identificatie. @jaja ,dat heeft niets te maken met niet weten, maar met privacy. Andere info wordt pas vrijgegeven nadat een onderzoek is afgerond. Speculeren doe je op de beurs.
Zeeuw (20-4-2023 om 17:43)
@ Ja-Ja : Er staat nergens vermeld dat de politie niet weet of het een man of vrouw is. Er staat dat ze niets kunnen zeggen, in afwachting van onderzoek . Dit om eerst familie op de hoogte te stellen. En het doet er niet toe of het man of vrouw is, het is erg genoeg dat het überhaupt gebeurd !
Ja-Ja (20-4-2023 om 15:00)
Dus politie weet niet wat een vrouw of een man is. Dat is onze politie.
Cookie-instellingen beheren